Kontakt

För frågor gällande TTRPG.se mejla info@ttrpg.se.

Conny, skribent, redaktör och ansvarig utgivare

Conny spelade som mest på 1980-talet. Har arbetat i den legendariska spelbutiken Midgård i Sundsvall. Tog nyligen upp spelandet och samlandet igen efter ett långt uppehåll. Gamla favoriter är bland annat MERP, Warhammer Fantasy role-play och Twilight: 2000.

Kontakt: conny@ttrpg.se

Henrik, skribent

Henrik har spelat sporadiskt sedan Drakar och Demoner 2:a utgåvan (Den Svarta boxen). Intresset fick en nytändning med Vampire the Masquerade revised edition. Mer intresserad av berättelse och äventyr än av tabeller och tärningsslag.

Kontakt: henrik@ttrpg.se

Mattias, skribent och redaktör

Mattias har spelat sedan Drakar och Demoner den blå lådan, kärade ner sig fullständigt i Advanced Dungeons and dragons – men den stora kärleken kom med Kult.

Kontakt: mattias@ttrpg.se

Daniel, skribent

Daniel har spelat rollspel sedan mitten av 80-talet även om det inte blir lika mycket spelande nuförtiden än vad man kanske önskat. Nu fylls istället hyllorna av ospelade (och till viss del) olästa rollspel. För närvarande är favoritgenrerna skräck- och thrillerrollspel (som CoC, Delta Green, Over the Edge mfl.) även om det fortfarande spelas en hel del fantasy (WHFRP och Symbaroum) och scf-fi (Dark Heresy).

Kontakt: daniel@ttrpg.se

Anders A, skribent

Anders började spela rollspel i mitten av 80-talet. Det var Drakar och Demoner som gällde, men även en hel del Call of Cthulhu, MERP, Chock och Mutant. Växlade sedan över en kort stund till ADD 2:ed, Palladium RPG och Ars Magica. Efter många år då spelandet varit obefintligt (förutom några OneShots med min bror i Call of Cthulhu), har man äntligen kommit igång igen. Spelleder just nu en kampanj i rollspelet Symbaroum, online i Fantasy Grounds.

Kontakt: anders@ttrpg.se

Johan, skribent

Johan började spela Drakar & Demoner i mitten av 80-talet. Spelgruppen han ingår i har varit densamma sedan tidigt 90-tal och de träffats fortfarande kontinuerligt för att spela. Genom åren har han varit spelledare för WFRP; MERP; RM; TW:2000 och LOTR:RPG men spelleder numera mest GURPS i olika kampanjmiljöer.

Kontakt: johan@ttrpg.se

Anders G, skribent

Anders har spelat rollspel längre än han vetat att det är så det heter och brädspel ännu längre. Gamla favoriter är Drakar och Demoner, Mutant och GURPS. Efter en period med World of Darkness och Dungeons & Dragons 3.5 och 4E ägnar han sig numera mest åt Powered by the Apocalypse och Fria Ligans olika spel, men ser även fram emot att få prova på Pathfinder 2.

Kontakt: anders.gabrielsson@ttrpg.se

Stor-Thomas, skribent

Stor-Thomas lirade rollspel första gången vintern -81 och fastnade direkt! Det blev såklart en hel del Drakar och Demoner efter det men Mutant var alltid den stora favoriten. Genom åren har han prövat på det mesta inom roll- och brädspel men nuförtiden är det Call of Cthulhu och OSR-spel (old school revival) som gäller. Han har alltid trivts bättre som SL än spelare och älskar att skapa världar, äventyr, scenarion och är känd för att kunna improvisera hela kampanjer.

Kontakt: Stor-Thomas@ttrpg.se